Kädet mullassa

Benkun leirisaari on monipuolinen ympäristö, jonka ilmettä on uudistettu kesän mittaan muun muassa erilaisilla istutuksilla. Saaren kesätyöntekijät puutarha- ja viheralueryhmässä ovat työskennellet ympäri saarta kuten kasvimaalla, päätalon ympäristössä ja leirialueilla.

Kasvit tuovat saaren kesällä omaan loistoonsa. Kesä on vielä alussa, mutta myöhemmin kasvimaalta voi löytää porkkanaa, perunaa, kurkkua, tomaattia, sipulia ja paljon muuta. Vaikka istutukset on jo hoidettu, niin on kesätyöntekijöille puutarhan parissa puuhaa koko kesän läpi.

Kuva, joka sisältää kohteen ulko, pöytä, kuppi, istuminen

Kuvaus luotu automaattisesti

Istutuksen jälkeen puutarha vaatii ylläpitoa. Kasvimaita ja ruukkuja on kasteltava, ruohoa ajettava ruohonleikkurilla ja polkujen varsia sekä muita alueita siistittävä ruohonleikkurilla. Kuivana aikana puutarha vaatii myös kastelua. Lisäksi kasveja täytyy suojella valohäntäkauriilta verkon avulla.

Benkusta löytyy puutarhanhoitoa varten monen laisia välineitä, joita säilytetään puutarhavajassa. Kuluneen alkukesän aikana myös puutarhavaja on saanut uutta ilmettä suursiivouksesta ja uusista työvälineitä varten nikkaroiduista telineistä. Niiden avulla työvälineet pysyvät kunnossa sekä tallessa. Tunnistatko näissä telineissä riippuvat työkalut?

Kuva, joka sisältää kohteen aita, puinen, rakennus, tuoli

Kuvaus luotu automaattisesti