Mitä kaikkea Benkussa voi tehdä?

Benkussa löytyy kaikenlaista tekemistä. Täällä on monipuolisesti välineitä sekä paljon luontoa ympärillä. Mitä eri asioita voit siis tehdä benkussa vapaa-ajalla? 

Toiminta-rannasta löytyy hyvät mahdollisuudet ja välineet moneen erilaiseen tekemiseen, kuten suppailuun, melomiseen, uimiseen sekä polkuveneilyyn. Rannasta löytyy myös lentopalloverkko eli jos tuo omat pelivälineet mukanasi, on sitäkin mahdollista pelata. Omat välineet täytyy tuoda itse mukana tämänhetkisen koronatilanteen vuoksi, jotteivat kaikki koskisi samoihin välineisiin ja virus pääsisi sitä kautta leviämään. Rannassa on aurinkoisella säällä myöskin mukavaa vain makoilla ja ottaa aurinkoa. 

Kentällä on mahdollista pelata jalkapalloa sekä koripalloa tai esim. krikettiä jos siihen tuo omat välineet. 

Iltaisin löytyy myös kaikenlaista kivaa tekemistä. Benkussa on kaksi saunaa, Merisauna sekä Rantasauna, jotka ovat käytettävissä. Saunoista pääsee helposti uimaan. Täältä löytyy myöskin erinomaiset grillailu mahdollisuudet. Grillailua voi harrastaa saunoilla sekä leirialueilla

Saaren luonto tarjoaa myöskin mahdollisuudet monenlaiseen tekemiseen. Saaren maasto sopii hyvin esimerkiksi lenkkeilyyn. Benkusta löytyy monenlaisia paikkoja joita kannattaa käydä katsomassa jos vain ehtii. Tällaisia paikkoja ovat muun muassa näköalakallio, Pohjois- sekä Itä-laavut, hiidenkirnu sekä saaren luoteiskulmassa sijaitseva lehtojensuojelualue. Saaresta löytyy monenlaisia eläimiä, kuten peuroja, supikoiria, mäyriä sekä merikotkia. Näitä voi käydä valokuvailemassa tai muuten vain katselemassa. Kalastaminenkin on benkussa mahdollista jos vain ottaa omat kalastusvälineet mukaan. Saaressa on mahdollista kerätä marjoja ja sieniä, jos niitä sattuu löytämään. 

Frisbee-golfin pelaaminenkin on benkussa mahdollista, sillä täältä löytyy yhdeksän väylän frisbee-golf rata, jossa saa aikaa hyvin kulumaan varsinkin kiekkoja etsiessä. Infosta voit ottaa lainaan kuvasuunnistuksen jonka avulla pääset tutustumaan paremmin päätalon ympäristöön. 

Vieraileva tähti Turre toivottaa kaikille hyvää päivän jatkoa! <3

Kuvat: Casper, Alia ja Susu